Herbalife nieuwe officiële voedingssponsor van topvoetballer Cristiano Ronaldo

05 JUNI 2013, UTRECHT, 5 JUNI 2013

SAMENVATTING

Voedingsspecialist Herbalife wordt voor drie jaar de officiële sportvoedingssponsor van topvoetballer Cristiano Ronaldo. Onderdeel van het contract zijn de portretrechten en diverse promotie activiteiten. Daarnaast zullen Herbalife en Ronaldo een nieuw sportvoedingsproduct ontwikkelen.

Voedingsspecialist Herbalife wordt voor drie jaar de officiële sportvoedingssponsor van topvoetballer Cristiano Ronaldo. Onderdeel van het contract zijn de portretrechten en diverse promotie activiteiten. Daarnaast zullen Herbalife en Ronaldo een nieuw sportvoedingsproduct ontwikkelen. De Portugese International vertegenwoordigt momenteel Real Madrid en wordt gezien als één van de beste spelers ter wereld. In Nederland maken landskampioen Ajax, voetbalclubs Vitesse en PSV en vele individuele sporters gebruik van de producten van Herbalife.

Sportvoeding op maat

Om de beste resultaten neer te kunnen zetten, ontwikkelt en optimaliseert Herbalife samen met Ronaldo zijn sportvoedingsprogramma. “Ik geloof in het belang van goede voeding voor mijzelf als individu, zowel op het veld als daarbuiten. Ik kijk dan ook erg uit naar de samenwerking met een bedrijf zoals Herbalife die mijn passie deelt en enorme expertise en kennis op het gebied van sportvoeding met zich meebrengt,” zegt Ronaldo.

Gezond en actief leven

Herbalife CEO en voorzitter Michael O. Johnson omarmt de sponsoring van de topatleet: “Cristiano Ronaldo is één van de beste voetballers ter wereld en daarnaast iemand die duidelijk onze filosofie deelt dat goede voeding de basis is van een gezond actief leven en een voordeel is in de competitieve sportwereld. We zijn dan ook zeer enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking Herbalife en onze onafhankelijke distribiteurs zal brengen.”

Bron : https://herbalife.pr.co/47928-herbalife-nieuwe-officiele-voedingssponsor-van-topvoetballer-cristiano-ronaldo

 

  • Logo Vinkenchi
© 2019 - 2021 Vinkenchi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel